Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Βόρειοι και Νότιοι και πάλι μαζί για έναν καφέ στην Στυλίδα!!!!


Αγαπητοί φίλοι του www.busa.gr Hayabusa Club Μακεδονίας, οι μέρες αρχίζουν και ζεσταίνουν επικίνδυνα και για αυτό εκτάκτως οργανώνουμε κοινή συνάντηση Βορείων και Νοτίων την Κυριακή 29/5/2011 στην Στυλιδα μετά από πρόταση φίλων έτσι ώστε για μια ακόμη φορά να μηδενίσουμε τις αποστάσεις ( Παρόλο που το Hayabusa.gr έχει προγραμματισμένη εκδρομή 10-13 Ιουνίου στην Κεφαλλονιά)



Κατόπιν συνεννοήσεως του Hayabusa Club Μακεδονίας www.busa.gr με το www.hayabusa.gr το πρόγραμμα για την Κυριακή 29/05/11 ορίστηκε ως εξής.


Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης

Αναχώρηση το Κυριακή 29/05/11
Ώρα συγκέντρωσης 8.30 στα διόδια Μαλγαρων
Ώρα αναχώρησης 8.40πμ.
9.40 πμ. Πρώτη στάση μετα τα Τέμπη για βενζίνη
10.30πμ. Δεύτερη σταση στην εθνική οδό στο ύψος του Βόλου και συνάντηση με τους φίλους από το busa club βόλου και αναχώρηση για Στυλίδα
11.00πμ. Συνάντηση με τους φίλους από το Hayabusa.gr στην Στυλίδα όπου θα ακολουθήσει καφές στην παραλία στο καφέ cest ia nie που βρίσκεται κοντα στα φανάρια ( Ο Καφές είναι ευγενική χορηγία για μια ακόμη φορά από τον «όμορφο» του www.busa.gr Σωτήρη Πιερή )
12.00μμ. Θα ακολουθήσει ουζάκι στην παραλία της Αγ. Μαρίνας στην ταβέρνα του Παναγιώτη Τσαλικη και προγραμματισμός για την επόμενη κοινή μας εκδρομή.
15.00μμ Αναχώρηση και επιστροφή στους προορισμούς μας
17.30μμ Άφιξη στην Θεσσαλονίκη


Δείτε τον χάρτη http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=2


Λόγω του οτι η συγκεκριμένη έκτακτη βόλτα είναι Πανελλαδικής εμβέλειας ακολουθούν στοιχεία επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχών στην Βόρεια Ελλάδα Άρης Κοντόπουλος κιν.694 3299044 e-mail info@busa.gr και για την Νότια Ελλάδα επικοινωνείτε με τον Δημοσθένη Γεωργιάδη υπεύθυνο του http://www.hayabusa.gr/.

Ευχόμαστε καλό δρόμο να έχουν οι φίλοι μας από όλη την Ελλάδα στην ξαφνική κοινή μας συνάντηση που έχουν διοργανώσει τα μεγαλύτερα Club Πανελλαδικώς, το www.Hayabusa.gr και το www.busa.gr Hayabusa club Μακεδονίας και ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να σημάνει την έναρξη πολλών παρόμοιων δραστηριοτήτων!!! Να μην λείψει κανείς !!!!!!!!!!!!!!

Πάρτε μια ιδέα απο την συναντηση μας στην πίστα Σερρών 8/4/2011

Ακύρωση εκδρομής

Φίλες και φίλοι του http://www.busa.gr/, κατόπιν συνενοήσεως με το hayabusa.gr Αθηνών, θα πρέπει να σας γνωστοποιήσουμε πως η προγραμματισμένη μας εκδρομή στην Στυλίδα για τις 29/05/2011, πρόκειται να αναβληθεί λόγω προβλήματος που προέκυψε! Λυπούμαστε πολύ για την αναβολή της και σύντομα θα επανορθώσουμε με ανακοίνωση για την νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδρομής!!!!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα στην όμορφη Θεσσαλονικη , ελπίζω να τα καταφέρω και να σας δω και εγω λόγο ότι θα ειμαι απο Σάββατο κάπου στην Καρδίτσα οπότε αν δείτε κανένα μαύρο γερακι μόνο του να ερχετε να ξέρετε ότι θα ειμαι εγω. ( έτσι θα σας περικυκλωσουμε οι Αθηναίοι χαχαχαχα Άντε με το καλο να βρεθούμε ).

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη για το ανωνυμος αλλα δεν κατάλαβα πως δουλεύει ειμαι ο stams1300 απο ΑΘΗΝΑ hayabusa.gr

Ηλεκτρονικο τσιγαρο - electronic cigarette greece είπε...

Καλή αντάμωση να έχουμε και πάλι !!!!!!

Αρης είπε...

Με το καλό να ξαναβρεθούμε και πάλι !!!!!

Ηλεκτρονικο τσιγαρο - electronic cigarette greece είπε...

Ακύρωση εκδρομής