Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ WWW.BUSA.GR

Αγαπητοί μου φίλοι ,

Στις 12-13/9/09 καταφέραμε όλοι μαζί να κερδίσουμε ένα σημαντικό στοίχημα όπου και ήταν η συγκέντρωση μας στα Μετέωρα Καλαμπάκας.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τα 35 άτομα και τις 2 ημέρες και αυτό γιατί κάποιοι μπόρεσαν να έρθουν αυθημερόν το Σάββατο 12/9/09 και άλλοι την Κυριακή 13/9/09.
Επίσης πρέπει να τονίσουμε ότι υπήρχαν απουσίες από όλη την Ελλάδα ( πάνω από 15 άτομα ) γιατί δυστυχώς δεν μας βοήθησαν οι καιρικές συνθήκες του διημέρου.

Θέλω επίσης να τονίσω την άψογη συνεργασία που υπήρχε από όλους στις βόλτες μας ( Μετέωρα - Τρίκαλα - Καλαμπάκα) για την ωριμότητα αλλά και τον παραδειγματισμό τις οδηγικής τους συμπεριφοράς.
Σκοπός μας είναι η ίδρυση του Hayabusa club Μακεδονίας που βασίζεται καθαρά στην ατομική μας συμμετοχή χωρίς ταμπέλες και τίτλους με γνώμονα τις παρακάτω εκδηλώσεις που θα αναφέρουμε.

α) Όλοι οι συμμετέχοντες και μη από την Πανελλήνια συμφώνησαν να αγοράσουμε ένα δώρο ανεξαρτήτου χρηματικού ποσού για τα παιδιά όπου τις ημέρες των Χριστουγέννων σίγουρα το έχουν ανάγκη. Είναι λοιπόν ευκαιρία όσοι μπορούν από μας να συνδράμουν και να παραβρεθούν στην παράδοση των δώρων.

β) Η επόμενη Πανελλήνια θα πραγματοποιηθεί τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου 2010 στην Λίμνη Πλαστήρα ( Θα προηγηθεί συγκέντρωση αλλά και ανοιχτή ψηφοφορία μέσω forum για την οριστικοποίηση της ημερομηνίας ) Στην συγκέντρωση αυτή θα παραβρεθεί κινητή μονάδα αιμοληψίας με σκοπό την αιμοδοσία όλων των συμμετεχόντων για χρήση των ιδίων και των οικογενειών τους. ( Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ εμείς οι μηχανόβιοι τους κινδύνους που διατρέχουμε καθημερινά ) Φυσικά είναι δεκτή η συμμετοχή και άλλων club από όποιο σημείο τις Ελλάδος και αν υπάρχει.

γ) Έκδοση κάρτας μέλους σε όλους μας χωρίς καμία επιβάρυνση για χρήση παροχών – προσφορών που συγκεντρώνουμε σαν club Μακεδονίας από διάφορα καταστήματα ( Καλό θα ήταν όλοι μας να ενδιαφερθούμε και να αναδείξουμε κάποια προσφορά που έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ) Έτσι καταφέρνουμε να ωφεληθούμε όλοι μας χωρίς συμφέροντα και υπόνοιες.

δ) Μαθήματα Pre Level ασφαλούς οδήγησης Riding School. Ολοήμερο μάθημα σε γκρούπ 18 ατόμων, με αποκλειστικό εκπαιδευτή ανά 3 άτομα. Λεπτομέρειες θα δοθούν εν καιρώ.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά ( και θα αναφέρω τα μικρά τους ονόματα παρακάτω ) για την υπέροχη αυτή εκδρομή που πραγματοποιήθηκε χάρη σε εσάς!!!!!

Καβάλα Δράμα : Γιώργος , Γρηγόρης , Leon , Χρήστος
Κιλκίς : Γιάννης
Θεσσαλονίκη : Σωτήρης , Νίκος , Λευτέρης , Απόστολος , Κώστας , Μιχάλης και Μιχάλης…
Κοζάνη : Βασίλης , Milena
Τρίκαλα : Απόστολος
Βόλος : Βασίλης , Κώστας , Θεοδόσης , Στέφανος , Βαγγέλης
Καρδίτσα : Μπάμπης , Μάκης
Σίγουρα κάποιους θα ξέχασα και ας με συγχωρήσουν !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: