Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Οκτώβριος 2010!!! Πέλλα η αρχαία πόλη της Μακεδονίας ( τυχαίο ??? Δεν νομίζω… )

Αγαπητοί φίλοι του www.busa.gr Hayabusa Club Μακεδονίας, οι μέρες πλησιάζουν για την μεγαλύτερη στιγμή της διοργάνωσης μεταξύ , Νοτίων-Βορείων για την κοινή Ετήσια Συγκέντρωση του www.hayabusa.gr και του www.busa.gr για το 2010 στην όμορφη Πέλλα την αρχαία πόλη της Μακεδονίας. Καλωσορίζουμε τους φίλους μας από τον «Νότο» που καταφτάνουν την Παρασκευή 29/10/10 στην Βέροια, όπου και θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο «Hotel Βέροια» για τις επόμενες 2 μέρες.


Κατόπιν συνεννοήσεως του Hayabusa Club Μακεδονίας www.busa.gr με το www.hayabusa.gr το πρόγραμμα για το Σάββατο 30/10/10 ορίστηκε ως εξής.



Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης



Αναχώρηση το Σάββατο 30/10/2010

Ώρα αναχώρησης 9.40πμ. Διόδια Μαλγάρων (Μετά τα διόδια)

(Όλοι οι μοτοσικλετιστές απαραίτητα στον τόπο συνάντησης να έχουν γεμάτο ρεζερβουάρ)

Στάση 10.40πμ (στο ξενοδοχείο Hotel Βέροια) όπου και θα συναντηθούμε όλοι μαζί για την κοινή μας βόλτα που δεν πρέπει να χάσει κανείς !!!!!

11.00 αναχώρηση από Βέροια για Έδεσσα ( 25 λεπτά διαδρομή ) όπου και θα ακολουθήσει καφές στους πανέμορφους καταρράκτες.

13.30 αναχώρηση από Έδεσσα για Άγιο Αθανάσιο όπου θα ακολουθήσει καφές και φαγητό στις 14.30 – 15.00 στην ταβέρνα «Καλύβα» http://www.arxontico.gr/gr_taverna.htm όπου και θα είναι και η τελική συγκέντρωση ( Με τους φίλους από Δυτική Μακεδονία Θα βρεθούμε στον Άγιο Αθανάσιο )

16.30 Επιστροφή για Βέροια



Για τους φίλους του www.busa.gr Hayabusa club Μακεδονίας από Καβάλα - Δράμα – Κομοτηνή - Θράκη προτείνουμε διανυκτέρευση στον Αγιο Αθανάσιο από την Παρασκευή έτσι ώστε τα χιλιόμετρα να μην είναι πολλά. Φίλοι του www.busa.gr θα βρίσκονται απο την Παρασκευή στον Άγιο Αθανάσιο για να μας υποδεχτούν.



Ευχόμαστε καλό δρόμο να έχουν οι φίλοι μας από όλη την Ελλάδα στην κοινή αυτή συνάντηση που έχουν διοργανώσει τα μεγαλύτερα Club Πανελλαδικώς, το www.Hayabusa.gr και το www.busa.gr Hayabusa club Μακεδονίας και ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα να σημάνει την έναρξη πολλών παρόμοιων δραστηριοτήτων!!!



Το www.busa.gr Hayabusa Club Μακεδονίας δεσμεύεται για την επόμενη διοργάνωση να λάβει χώρα στην Νότια Ελλάδα έτσι ώστε η αγάπη μας για την μηχανή που ακόύει στο όνομα Hayabusa να μας ενώσει και πάλι.



Δεν υπάρχουν σχόλια: